Installation problem

The place for threads about version 2.x of TimoSoft ExplorerTreeView.
Post Reply
durdi
Cadet
Posts: 2
Joined: 14 Feb 2011, 15:42

Installation problem

Post by durdi »

Hi all

I have download ExTvw210395-Release.exe and installed it on win xpp.
If I start the sample i got the message that ExTVwU.ocx could not be loaded.
I try manuelly to register the ocx with regsrv32.exe, but without success.

Can anybody helf? What I'm doing wrong?

King regards,
Marijan
User avatar
TiKu
Administrator
Administrator
Posts: 832
Joined: 28 Sep 2004, 21:10
Location: Unterföhring
Contact:

Re: Installation problem

Post by TiKu »

Which Service Pack for Windows XP do you have installed? Does the Windows user account, with which you try to register the control, have administrative rights? Can you use Dependency Walker to check for any missing dependency DLLs?

I just tried with a Windows XP SP3, which has no additional software installed and it worked without any problems.
Crunching for Fab36_Folding-Division at Folding@Home. Join Fab36/Fab30! - Folding@Home and BOINC
Boycott DRM! Boycott HDCP!
durdi
Cadet
Posts: 2
Joined: 14 Feb 2011, 15:42

Re: Installation problem

Post by durdi »

Oops! It has no SP installed! It's an old installation that is running on VirtualBox.
I work with admin rights.

Which SP is required?
User avatar
TiKu
Administrator
Administrator
Posts: 832
Joined: 28 Sep 2004, 21:10
Location: Unterföhring
Contact:

Re: Installation problem

Post by TiKu »

durdi wrote:Which SP is required?
I test with SP3 only.
Crunching for Fab36_Folding-Division at Folding@Home. Join Fab36/Fab30! - Folding@Home and BOINC
Boycott DRM! Boycott HDCP!
Post Reply