Get Wordwrap working

The place for threads about TimoSoft EditControls.
Post Reply
Rucksacktraeger
Lieutenant
Posts: 23
Joined: 15 Aug 2010, 08:42

Get Wordwrap working

Post by Rucksacktraeger »

Hi,

I use Timosoft controls for a long time already. They are great for using VB6 with Unicode!

But now I fail to get Wordwrap working with a textbox. I've set Multiline to true, turned on/off Scrollbars, set TextBox1.WordBreakFunction = True/False and InsertSoftLineBreak = True/False

But I can't get a wordwrap like in Windows notepad. What I'm doing wrong? :?

Peter
User avatar
TiKu
Administrator
Administrator
Posts: 832
Joined: 28 Sep 2004, 21:10
Location: Unterföhring
Contact:

Re: Get Wordwrap working

Post by TiKu »

Hi,

Setting MultiLine to True and AutoScrolling and ScrollBars properties both to 1 (Vertical) should be enough.

Regards
TiKu
Crunching for Fab36_Folding-Division at Folding@Home. Join Fab36/Fab30! - Folding@Home and BOINC
Boycott DRM! Boycott HDCP!
Rucksacktraeger
Lieutenant
Posts: 23
Joined: 15 Aug 2010, 08:42

Re: Get Wordwrap working

Post by Rucksacktraeger »

Thanks. Autoscrolling was the key to success...
Post Reply